Blog about medicine

Lemondás

A (Weboldalon) található információk csak általános tájékoztatási célokat szolgálnak. A Webhelyen található összes információt jóhiszeműen bocsátjuk rendelkezésre, azonban nem vállalunk semmilyen kifejezett vagy hallgatólagos nyilatkozatot vagy garanciát a Webhelyen található információk pontosságára, megfelelőségére, érvényességére, megbízhatóságára, elérhetőségére vagy teljességére vonatkozóan. SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NEM TARTOZUNK FELELŐSSÉGGEL ÖNNEL SZEMBEN SEMMILYEN VESZTESÉGÉRT VAGY KÁRÉRT, AMELY A WEBHELY HASZNÁLATÁBÓL VAGY A WEBHELYEN MEGADOTT INFORMÁCIÓKRA VALÓ HAGYATKOZÁSBÓL ERED. A WEBHELY HASZNÁLATA ÉS A WEBHELYEN TALÁLHATÓ BÁRMELY INFORMÁCIÓRA VALÓ HAGYATKOZÁS KIZÁRÓLAG SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE TÖRTÉNIK.

KÜLSŐ HIVATKOZÁSOK JOGI NYILATKOZAT

A Webhely tartalmazhat (vagy Önt a Webhelyen keresztül küldhetik) más webhelyekre vagy harmadik felekhez tartozó vagy tőlük származó tartalomra mutató linkeket, vagy bannerekben vagy más hirdetésekben található webhelyekre és funkciókra mutató linkeket. Az ilyen külső linkeket nem vizsgáljuk, nem figyeljük és nem ellenőrizzük pontosság, megfelelőség, érvényesség, megbízhatóság, rendelkezésre állás vagy teljesség szempontjából. NEM GARANTÁLJUK, NEM TÁMOGATJUK ÉS NEM VÁLLALUNK FELELŐSSÉGET A WEBHELYEN KERESZTÜL HIVATKOZOTT HARMADIK FELEK WEBHELYEI ÁLTAL KÍNÁLT INFORMÁCIÓK PONTOSSÁGÁÉRT VAGY MEGBÍZHATÓSÁGÁÉRT, VAGY BÁRMELY SZALAGHIRDETÉSBEN VAGY MÁS HIRDETÉSBEN HIVATKOZOTT WEBHELYEN VAGY FUNKCIÓÉRT. NEM LESZÜNK RÉSZESEI AZ ÖN ÉS A TERMÉKEK VAGY SZOLGÁLTATÁSOK HARMADIK FÉL SZOLGÁLTATÓI KÖZÖTTI TRANZAKCIÓKNAK, ÉS SEMMILYEN MÓDON NEM VAGYUNK FELELŐSEK AZOKÉRT.

SZAKMAI NYILATKOZAT

A Webhely nem tartalmazhat orvosi/egészségügyi tanácsokat. Az orvosi/egészségügyi információk kizárólag általános tájékoztatási és oktatási célokat szolgálnak, és nem helyettesítik a szakmai tanácsadást. Ennek megfelelően, mielőtt bármilyen lépést tenne az ilyen információk alapján, javasoljuk, hogy konzultáljon a megfelelő szakemberekkel. Nem adunk semmilyen orvosi/egészségügyi tanácsot. A WEBHELYEN TALÁLHATÓ BÁRMELY INFORMÁCIÓ FELHASZNÁLÁSA VAGY AZ AZOKRA VALÓ HAGYATKOZÁS KIZÁRÓLAG SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE TÖRTÉNIK.

PARTNEREK JOGI NYILATKOZATA

A Webhely tartalmazhat társult webhelyekre mutató linkeket, és partneri jutalékot kapunk minden olyan vásárlás után, amelyet Ön a társult weboldalon ilyen linkek használatával hajt végre.

INTERAKCIÓS JOGI NYILATKOZAT

A Webhelyen folytatott bármilyen interakció vagy kommunikáció nem hoz létre orvos-beteg kapcsolatot. Mindig kérje ki orvosa vagy más szakképzett egészségügyi szolgáltató tanácsát, ha bármilyen kérdése merül fel egy egészségi állapottal vagy kezeléssel kapcsolatban, és mielőtt új egészségügyi ellátásba kezdene.

VÉSZHELYZETI NYILATKOZAT

A Webhely nem vészhelyzetekre készült. Ha orvosi vészhelyzetet tapasztal, azonnal hívja a helyi segélyhívó számot, vagy keresse fel a legközelebbi sürgősségi osztályt vagy sürgősségi ellátó központot. Ne hagyatkozzon a Webhelyen keresztüli kommunikációra sürgős orvosi igények esetén.

ÖNDIAGNÓZIS JOGI NYILATKOZAT

A Webhelyen található információk nem öndiagnózis céljára szolgálnak, vagy helyettesítik a professzionális orvosi értékelést, tanácsadást, diagnózist vagy kezelést. Bármilyen egészségügyi állapottal kapcsolatban mindig kérjen tanácsot szakképzett egészségügyi szakembertől.

GYÓGYSZERES FELELŐSSÉG KIZÁRÁSA

A gyógyszerek, kezelések vagy terápiák említése a Webhelyen nem minősül jóváhagyásnak, ajánlásnak vagy előnyben részesítésnek. Mindig kérje orvosa vagy más képzett egészségügyi szolgáltató tanácsát, mielőtt bármilyen gyógyszert vagy kezelést elkezdene, megváltoztatna vagy abbahagyna.

FRISSÍTÉSEK ÉS JAVÍTÁSOK JOGI NYILATKOZAT

Bár célunk, hogy a tartalom naprakész legyen, az orvosi ismeretek és gyakorlatok gyorsan változhatnak. Így előfordulhat, hogy a webhely nem mindig tükrözi a legfrissebb kutatási vagy orvosi szabványokat. Nem vagyunk kötelesek frissíteni az elavult tartalmat, vagy ilyenként megjelölni.

Ezek általános kiegészítő záradékok, amelyeket figyelembe vehet. Kérjük, konzultáljon jogi szakemberrel, hogy megbizonyosodjon arról, hogy azok megfelelnek-e az Ön igényeinek, és megfelelnek-e annak a joghatóságnak, amelyben webhelye működik.

Kapcsolatok

  • Telefonszám
    +36 1 453 2716
  • Cím helye
    Budapest, Deák Ferenc u. 17, 1052 Magyarország
  • E-mail cím
    contactshrill@mail.hu